Expert-Grup anunță un nou apel de participare în cadrul concursului Youth Essay Prize Competition

Data publicării: Luni, 03 Iulie 2017
Accesări: 16100

Centrul Analitic Independent Expert-Grup, în parteneriat cu Centrul de Studii Politice Europene (CEPS) lansează cel de-al doilea apel de participare în cadrul concursului de eseuri Youth Essay Prize pe tematici ce țin de Acordurile de Asociere și ZLSAC dintre Moldova, Georgia și Ucraina și Uniunea Europeană. Apelul se adresează tinerilor cu vârsta până la 30 de ani, cetățeni ai Republicii Moldova, Ucrainei sau Georgiei.

În calitate de cerințe, organizatorii concursului menționează obligativitatea elaborării eseurilor în limba engleză și calitatea lingvistică bună. Eseurile trebuie să aibă un caracter analitic, să conțină argumente, afirmații originale și să nu depășească 3000 de cuvinte. Este preferabil ca autorii să demonstreze cunoștințe profunde legate de anumite subiecte, obținute prin studii, cercetări sau experiență profesională. Cele mai bune 4 eseuri, vor fi premiate cu câte 500 Euro fiecare.

Publicațiile trebuie expediate până pe 31 august 2017 la adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . Lista câștigătorilor va fi publicată pe www.3dcftas.eu.

În calitate de lectură suplimentară este recomandată citirea publicațiilor din atașament. Pentru un plus de informații, puteți accesa și rubrica privind Aprofundarea relaţiilor UE – RM: Ce? De ce? Cum? - „Știați că" pe pagina de Facebook Expert-Grup.

Concursul este desfășurat în cadrul proiectului „Înțelegerea Acordurilor de Asociere și a Zonelor de Liber Schimb Aprofundat și Cuprinzător (ZLSAC) dintre UE și Ucraina, Moldova și Georgia”, realizat cu sprijinul financiar al Agenției Suedeze pentru Cooperare Internațională și Dezvoltare (Sida). Proiectul este coordonat de Centrul pentru Studii Politice Europene (CEPS) și realizat în parteneriat cu Institutul de Prognoză Economică și Consultanță Politică (IER) din Kiev, Centrul de consultanță Reformatics din Tbilisi și Centrul Analitic Independent Expert-Grup din Chișinău.

Pentru informații suplimentare nu ezitați să ne scrieți la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , sau la numărul de telefon: +373 22 92 99 94. Persoana de contact: Natalia Chitii.

Citește și Youth Essay Prize Competition își premiază primii finaliști și lansează un nou apel pentru participare.

Bibliografie

 

 

Descarcă

Tipărește

Accesează aplicațiile de monitorizare

app61
Aplicația de monitorizare a  agendei de reforme prioritare a  Guvernului și Parlamentului
aplicat6
aplicat611ro
app7
Clasamentul performanțelor  Bancare din Republica Moldova
rap eu ro
app8
Impactul dinamicii populației asupra economiei NTA
aplicat81

Implicare

scoala ro

lapunct ro

budget ro

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: