EVENIMENT AMÂNAT. Forumul anual 2020 privind participarea bugetară „Informează, abilitează și acționează!”

Data publicării: Marți, 03 Martie 2020

Informații adiționale

  • Data evenimentului: Joi, 02 Aprilie 2020
  • Ora evenimentului: 9:00
  • Locație: Centru de dezvoltare a industriilor creative „ARTCOR”
  • Adresa: str. 31 August 1989, nr. 137
  • Persoana de contact: Simion Ciochină, Natalia Chitii
  • Telefon: 022 788 978, 022 929 994
  • Email: simion.ciochină@ipre.md, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Accesări: 5046
În legătură cu stabilirea măsurilor suplimentare de prevenire și control ale infecției cu noul tip de Coronavirus pe teritoriul Republicii Moldova, Forumul Anual 2020 privind bugetarea participativă „Informează, abilitează și acționează!” se amână. Data evenimentului va fi anunțată ulterior.

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” în parteneriat cu Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE), Fundația Konrad Adenauer și Centru de Studii Est Europene (EESC, Lituania) vă invită să participați la Forumul Anual 2020 privind bugetarea participativă „Informează, abilitează și acționează!”.

Forumul va oferi cadru național de discuții la nivel înalt dedicată implementării principiilor bugetării participative la nivel central și local în Republica Moldova. Evenimentul va reuni reprezentanți ai autorităților publice locale, factori de decizie guvernamentali, parteneri de dezvoltare, reprezentanți ai societății civile, ai mediului academic, precum și experți internaționali în principal din Europa Centrală și de Est, care vor împărtăși experiența și lecțiile învățate în implementarea diverselor instrumente ale participării bugetare.

Programul Forumului va include două sesiuni de discuții. Prima, se va referi la importanța promovării transparenței procesului bugetar, precum și viziunea strategică privind bugetarea participativă la nivel central și local. Cea de-a doua sesiune va aborda tendințele recente din regiune și abordări practice de implementare a participării bugetare în Republica Moldova. Discuțiile în cadrul Forumului vor facilita elaborarea unor recomandări de politici pentru promovarea diverselor instrumente și abordări ale participării bugetare. Conceptul și programul detaliat al Forumului se anexează.

Evenimentul va avea loc pe 2 aprilie 2020, între orele 9.00 și 13.00, la Centru de dezvoltare a industriilor creative „ARTCOR”.

Pentru înregistrare vă rugăm să completați formularul de mai jos, până pe 31 martie 2020.

Agenda evenimentului  Agenda evenimentului (en) 

Înregistrare la eveniment:


Evenimentul este organizat în cadrul proiectului „Informează, abilitează și acționează! Societatea civilă pentru o mai bună guvernanță bugetară în Moldova” și este implementat de Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în calitate de partener principal, în consorțiu cu Konrad Adenauer Stiftung e.V. (KAS, Germania), Centrul pentru Studii Est-Europene (CSEE, Lituania) și Institutul pentru Politici și Reforme Europene (IPRE). Proiectul este implementat cu suportul financiar oferit de Uniunea Europeană și Konrad Adenauer Stiftung e.V.

Tipărește

Accesează aplicațiile de monitorizare

app61
Aplicația de monitorizare a  agendei de reforme prioritare a  Guvernului și Parlamentului
aplicat6
aplicat611ro
app7
Clasamentul performanțelor  Bancare din Republica Moldova
rap eu ro
app8
Impactul dinamicii populației asupra economiei NTA
aplicat81

Implicare

scoala ro

lapunct ro

budget ro

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: