Despre eveniment

Accesări: 5675
ro sitebaner 300x600 MACRO2019a1

Acronim pentru „Moldova Assessing Country Risks and Opportunities”, în română „Moldova Evaluarea Riscurilor și Oportunităților Țării”, MACRO a fost conceput ca un eveniment anual care aduce împreună experți de politici, gânditori locali și internaționali cu scopul de a discuta idei inovative pentru a susține Moldova pe parcursul modernizării și dezvoltării economice.

Ediția din acest an a conferinței anuale internaționale MACRO 2019, se va focusa pe atenuarea inegalităților drept precondiție fundamentală pentru asigurarea unei creșteri economice durabile, cu scopul de a oferi o platformă largă de discuții cu privire la elaborarea politicilor publice și prioritizarea sectoarelor care necesită asistență pentru dezvoltare. În mod particular, ediția din acest an își propune să sensibilizeze factorii de decizie, experții și comunitatea donatorilor cu privire la importanța atenuării inegalităților economice și sociale și asigurării unei societăți echitabile și incluzive.

Conferința MACRO va avea loc pe 7 noiembrie 2019, cu începere de la ora 9:00, în sala „Răut” a Hotelului Radisson Blu (str. Mitropolit Varlaam 77, Chișinău, Moldova). La conferință vor fi invitați lideri politici, factori de decizie, reprezentanți ai APL și sectorului privat, experți locali și străini, reprezentanți ai organizațiilor societății civile și mediului academic din Moldova. 

Tipărește

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!