Eveniment de încheiere a proiectului: „Asistență tehnică Guvernului și Parlamentului pentru promovarea politicilor de redresare echitabilă și justiție economică”: activități, lecții învățate și pașii următori”

Data publicării: Miercuri, 13 Martie 2024

Informații adiționale

  • Data evenimentului: Luni, 18 Martie 2024
  • Ora evenimentului: 10.00 - 13.00
  • Locație: hotel, Jolly Alon, Chișinău
  • Numărul de locuri: 40
  • Persoana de contact: Inga Agachi
  • Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Accesări: 1341

Centrul Analitic Independent „Expert-Grup” și Ministerul Muncii și Protecției Sociale în parteneriat cu Fundația Soros Moldova vă invită să participați la evenimentul de încheiere a proiectului: „Asistență tehnică Guvernului și Parlamentului pentru promovarea politicilor de redresare echitabilă și justiție economică”: activități, lecții învățate și pașii următori”, care va avea loc în data de 18 martie 2024, ora 10.00, locație: Hotel Jolly Alon, strada Maria Cebotari 37, Chișinău.

Scopul evenimentului este prezentarea principalelor rezultate și lecțiilor învățate în cadrul proiectului, dar și de a discuta politicile și mecanismele necesare pentru atenuarea problemei ocupării informale și eficientizarea proceselor de ocupare a forței de muncă. Discuțiile vor viza, în special, îmbunătățirea serviciilor oferite de ANOFM în vederea eficientizării intermedierii dintre cererea și oferta pieței de muncă, dar și consolidarea și asigurarea notorietății instituției. Totodată, vor fi aduse în discuție și principalele rezultate în avansarea reformei Inspectoratului de Stat al Muncii (ISM). Necesitatea reformării ANOFM și ISM este o prioritate aflată atât pe agenda Guvernului, cât și în documentele de planificare strategică. În cadrul evenimentului va fi prezentat și studiul privind cadrul de monitorizare și evaluare (M&E) a  performanțelor Inspectoratului de Stat al Muncii, elaborat de către Expert-Grup.  

Agenda (ro)  Agenda (en)

Pentru participare la eveniment vă rugăm să vă înregistrați pe formularul de mai jos:

Înregistrare la eveniment:


Evenimentul este organizat de către Centrul Analitic Independent „Expert-Grup”, în cadrul proiectului „Asistență tehnică Guvernului și Parlamentului pentru promovarea politicilor de redresare echitabilă și justiție economică”, implementat cu suportul financiar al Fundației Soros Moldova

Tipărește

Accesează aplicațiile de monitorizare

app61
Aplicația de monitorizare a  agendei de reforme prioritare a  Guvernului și Parlamentului
aplicat6
aplicat611ro
app7
Clasamentul performanțelor  Bancare din Republica Moldova
rap eu ro
app8
Impactul dinamicii populației asupra economiei NTA
aplicat81

Implicare

scoala ro

lapunct ro

budget ro

You use the ADS Blocker component.
We do not use advertising elements, we only present our own products or donors that promote some projects. Some features may be blocked, please disable the ADS Blocker component.
Thanks for understanding!

Resetează

Cursor:

Contrast:

Dimensiune Font:

Alb/Negru:

Referințe:

Imagine: